Sorsok Utvesztoje 292 Resz Filmek Sorozatok

Sorsok útvesztője 292 Rész Filmek Sorozatok

Sorsok útvesztője 292 Rész Filmek Sorozatok

5 (2) kenant évek óta nem látták. keresi a rendőrség és saját szakállára ates is. ennek érdekében megismerkedik nehirrel, a férfi unokahúgával. cemre megalázó módon viselkedik hulyaval, az asszony így efsunhoz és ardához menekül. cemal és muge házassága romokban, a férfi nem is titkolja, hogy nem szereti a feleségét. hogy tetszett? kattintson egy csillagra, hogy […]. A(z) "sorsok 292 resz.mp4" című videót "sándor 1950" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film animáció" kategóriába. eddig 3247 alkalommal nézték meg. 292. rész tartalma: kenant évek óta nem látták. keresi a rendőrség és saját szakállára ates is. ennek érdekében megismerkedik nehirrel, a férfi unokahúgával… sorsok útvesztője török tévéfilmsorozat duna televízió tv műsor 2021. március 2. kedd 13:25. 5 (1) megszületik bahar gyermeke, és az ördögi terv szultan fejében: anyává tenni efsunt. baharnak azt hazudják, hogy a baba meghalt. kenan bosszút áll mindenkin, akit felelőssé tesz az állapotáért: atesen és baharon. bahar elveszti szépségét, ates pedig autóbalesetet szenved ardaval és ilyasszal együtt. a kocsi kigyullad és valaki bent ég… hülya képtelen. 5 (2) bahar megérkezik bodrumba efsunhoz. gyorsan összebarátkozik a kis nurannal, ami irigységgel tölti el efsun szivét. azonban feltűnik zuhal, hogy ráijesszen efsunra és szultanra. bahar érzi, hogy valami nincs rendben. ates tovább szővi hálóját nehir erksan körül, hogy kenan közelébe férkőzzön. hogy tetszett? kattintson egy csillagra, hogy értékelje azt! Értékelés.

Sorsok útvesztője 392 Rész Filmek Sorozatok

Sorsok útvesztője 392 Rész Filmek Sorozatok

Sorozatok tartalma, epizód magazin » sorsok útvesztője sorozat » sorsok útvesztője 1. évad 292. rész tartalma sorsok útvesztője 1. évad 292. rész tartalma 2019 06 11 2019 06 10 sorsok útvesztője sorozat. 3 (3) bahar felkeresi atest, hogy beszéljen vele, a férfi azonban faképnél hagyja. az elkeseredett lány megpróbál rájönni, hogy mi az oka a férje eltávolodásának, és azt hiszi, hogy ates talált valaki mást. bahar hazamegy ganimet házába. hulya találkozik kenannal. zuhal – aki egykor ellopta bahar gyermekét, hogy efsunnak adja – és testvére zsarolni próbálják […]. 4 (3) arda meghallja, amikor efsun szultannal beszélget, így megtudja, hogy nuran valójában bahar lánya. a férfi hatalmasat csalódik a feleségében, és elindul, hogy mindent elmondjon baharnak. ates értesíti Ömert, hogy tudja, hol van kenan, ám a férfi ismét kisiklik a rendőrség kezei közül. hogy tetszett? kattintson egy csillagra, hogy értékelje azt! Értékelés.

Sorsok útvesztője 322 Rész Filmek Sorozatok

Sorsok útvesztője 322 Rész Filmek Sorozatok

Sorsok útvesztője 386 Rész Filmek Sorozatok

Sorsok útvesztője 386 Rész Filmek Sorozatok

Sorsok útvesztője O Hayat Benim Online Sorozat 01 évad

Sorsok útvesztője O Hayat Benim Online Sorozat 01 évad

Sorsok útvesztője 303. Rész

miután efsun hazaér, nem engedi ardát a közös ágyban aludni. a férfi a kanapéra szorul, amit cemre örömmel néz végig. zeynepnek elege lesz az eddigi volkan úgy érzi, hogy arda és efsun elárulták. bahar szerint jó ötlet lenne, ha minden felületen népszerűsítenék az atahan céget. ehhez viszont modell kell, efsun és szultán felkeresnek egy válóperes ügyvédet, hogy a saját szájízük szerint készüljön el a válási kereset. hulya és kenan együtt vacsoráznak, ám arda ez a rÉsz a premier! efsun elmegy baharhoz, hogy elmondja neki, nurannak igenis ő az anyja. ates és bahar hivatalosan is benyújtják a papírokat a kislány müge azt hazudja mehmet emírnek, hogy semmi köze nincs cemal halálához. bahar az abortusz mellett dönt, ates azonban az utolsó pillanatban közbelép. mügét és zeynepet beviszi a rendőrség, ahol mind a két lányt kihallgatják. bahar továbbra is titkolja a betegségét, de ates kérésére hajlandó elgondolkozni a salih nem bírja elviselni, hogy cevriye elhagyta, ezért zaklatja a nőt. efsunt letartóztatják, mivel nem jelent meg a bíróságon bahar régi feljelentése miatt. miután nuran rendkívül boldog, hogy találkozhat efsunnal. Ám öröme nem tart sokáig, mivel hamarosan megjelenik a rendőrség és letartóztatják efsunt. miután müge kenan minden eszközt bevet, hogy visszaszerezze hulyat, ettől azonban mehmet emír besokall. mint törvényes gyám megbízza atest, hogy adja be a házaspár

Related image with sorsok utvesztoje 292 resz filmek sorozatok

Related image with sorsok utvesztoje 292 resz filmek sorozatok